Nieuws Waarop letten voor betrouwbaar energieadvies?

LOKET2050
Vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op

Energielabel & Advies

Het belang van het energielabel heeft de afgelopen jaren een flinke vlucht genomen. Waar het eerst vooral werd gezien als een noodzakelijke stap bij het verkopen van je huis, is het nu een sleutelinstrument geworden voor wie serieus met verduurzaming aan de slag wilt.

Het energielabel laat zien hoe energiezuinig je woning op dit moment is, maar het geeft niet altijd een volledig beeld van de beste stappen voor verduurzaming. Hier komt een op maat gemaakt advies om de hoek kijken. Echter, in de afgelopen twee jaar hebben we een verscheidenheid in kwaliteit van deze adviezen gezien, waarbij sommige niet meer zijn dan verkapte offertes van aangesloten installateurs.

Gelukkig zorgt het nieuwe gecertificeerde maatwerkadvies, ingevoerd per 1 juli 2023, voor meer betrouwbaarheid en transparantie.

Onpartijdig advies, op maat voor jou

In een wereld waar duurzaamheid en energiebesparing steeds belangrijker worden, is het essentieel om te kunnen vertrouwen op eerlijk en onpartijdig advies. Bij LOKET2050 garanderen wij dat we 100% onafhankelijk zijn. Wij accepteren geen kickback fees, provisies of andere vergoedingen van leveranciers en installateurs.

Ons doel is simpel: jou voorzien van het beste advies, puur gebaseerd op wat het beste is voor jou en je woning.

Je kunt onze certificering en erkenning ook controleren op het Centraal Register Techniek (CRT).

Heb je vragen of wil je meer inzicht in hoe wij te werk gaan? We staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.


Geplaatst op: 04 oktober 2023