Over ons

Wij stellen ons graag even voor!

Vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op

Jouw gids in Verduurzamen


Welkom bij LOKET2050, gevestigd in het levendige Emmen. Wij zijn Ben de Visser en Jaime de Koning, de drijvende krachten achter dit dynamische advieskantoor. Met een scherp oog voor duurzaamheid en financiële optimalisatie staan wij klaar om je te begeleiden in elke fase van je verduurzamingsproject, of het nu gaat om een woonhuis, een bedrijfspand of een verhuurde ruimte.

Onze Missie 

Onze missie is eenvoudig maar duidelijk: jou ondersteunen bij het realiseren van duurzame en financieel verantwoorde oplossingen voor je onroerend goed. Door onze persoonlijke benadering en diepgaande kennis zijn we niet zomaar adviseurs; we zijn jouw partners in het navigeren naar een groenere en meer kostenefficiënte toekomst.

Onze Expertise 

Met onze brede kennis en expertise op het gebied van zowel financieel als energieadvies, staan we klaar om jou te begeleiden in het gehele proces. Of het nu gaat om het afsluiten van de juiste hypotheek of het verduurzamen van je woning of bedrijfspand; wij zorgen ervoor dat je een service krijgt die volledig afgestemd is op jouw situatie en wensen. Met een persoonlijk en laagdrempelig advies helpen we jou stap voor stap om de meest duurzame en financieel verantwoorde keuzes te maken.

Onze Dienstverlening

Bij LOKET2050 bieden we je een totaalpakket aan diensten om jou volledig te ontzorgen. Onze expertise strekt zich uit van hypotheekadvies tot energieadvies, en van het regelen van subsidies tot het verzorgen van energielabels.

Door deze diensten te bundelen, bieden we je het gemak van een ‘alles onder één dak’ aanpak. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor een breed scala aan advies- en ondersteuningsdiensten die niet alleen op zichzelf waardevol zijn, maar elkaar ook aanvullen en versterken. Zo zorgen we ervoor dat jouw pad naar een duurzame en financieel verantwoorde toekomst soepel en overzichtelijk verloopt, met advies dat altijd is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen.

Lokale Partij

Bij LOKET2050 geloven we in de kracht van lokale samenwerking. Gevestigd in het hart van Emmen, kennen we de regio op ons duimpje en onderhouden we sterke banden met lokale leveranciers en ondernemers.

Dit stelt ons in staat om niet alleen financieel en energieadvies op maat te bieden, maar ook om je te koppelen aan de juiste lokale partijen om jouw duurzaamheidsplannen te realiseren. We zijn trots op onze persoonlijke aanpak; bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant met individuele wensen en doelen, waar we graag samen aan werken om deze te realiseren.

Contact

Bij LOKET2050 staan we altijd klaar om jou te helpen op de weg naar een duurzamer en financieel optimale toekomst. Heb je vragen, of wil je gewoon eens kennismaken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. We kijken er naar uit om samen met jou de mogelijkheden te verkennen!


Jaime de Koning

06 58990462

Ben de Visser

06 28365275