Subsidie

Ja graag!

Vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op

EIGEN WONING VERDUURZAMEN

Je hebt het plan om je woning te verduurzamen, maar je ziet op tegen de hoge kosten? Geen zorgen! Er zijn talloze subsidies beschikbaar die je hierbij een handje kunnen helpen. Bij LOKET2050 helpen we je graag bij het aanvragen van deze subsidies.

SUBSIDIE AANVRAGEN PARTICULIEREN

Overweeg je bijvoorbeeld de installatie van een (hybride) warmtepomp of een zonneboiler? Denk je aan aansluiting op een warmtenet, overstappen op een elektrische kookvoorziening of verschillende isolatiemaatregelen zoals energiebesparend glas? Deze verduurzamingsmaatregelen kunnen allemaal in aanmerking komen voor een subsidie. Met onze begeleiding wordt het verduurzamen van je eigen woning niet alleen haalbaar, maar ook financieel aantrekkelijk. Begin vandaag nog met investeren in je woning én de toekomst. Duurzaam wonen was nog nooit zo voordelig!”

VHF FLYER ONTVANGEN? KLIK HIER VOOR MEER INFO!


SUBSIDIE AANVRAGEN BEDRIJVEN

Ook voor bedrijven zijn er verschillende subsidies beschikbaar op het gebied van duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan de investeringssubsidie duurzame energie voor zakelijke gebruikers (ISDE zakelijk) en de Energie-investeringsaftrek (EIA). Met deze subsidie kun je een tegemoetkoming krijgen bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonneboilers en warmtepompen.

SUBSIDIE AANVRAGEN VvE

De Subsidieregeling verduurzaming voor verenigingen van eigenaars (SVVE) biedt subsidie aan VvE’s die hun pand(en) willen verduurzamen. Deze subsidie kan onder andere worden gebruikt voor het isoleren van daken, gevels en vloeren, het plaatsen van HR++ glas en het installeren van zonnepanelen. Door gebruik te maken van deze subsidie kunnen VvE’s hun panden energiezuiniger maken en zo besparen op energiekosten.

SUBSIDIE AANVRAGEN PARTICULIER VERHUURDER

Als particulier verhuurder of belegger wil je natuurlijk graag investeren in duurzaamheid en energiebesparing van jouw huurwoningen. Gelukkig is er een aantrekkelijke regeling beschikbaar: de Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen (SVOH). Met deze regeling kun je subsidie ontvangen voor bijvoorbeeld isoleren, een warmtepomp en onderhoudsmaatregelen. Niet alleen bespaar je op de energierekening, ook draag je bij aan een beter milieu en een duurzamere toekomst. Bovendien wordt jouw woning(en) met energiebesparende maatregelen aantrekkelijker voor huurders, waardoor je mogelijk ook meer huurinkomsten kunt genereren.

COMBINATIE VAN DIENSTEN

Bij LOKET2050 kun je niet alleen terecht voor advies over subsidies, maar ook voor financieel advies en advies op het gebied van verduurzaming. Wij combineren onze kennis en ervaring op deze gebieden om jou volledig te ontzorgen en te helpen bij het realiseren van jouw duurzame plannen. Wij helpen je graag bij het invullen van de benodigde formulieren en bij het indienen van de aanvraag. Zo weet je zeker dat je geen subsidies misloopt en kun je optimaal profiteren van de beschikbare financiële voordelen.


Particulier
€ 135
Inclusief BTW
Eigen woning
All-in
Verhuurder
€ 135
Inclusief BTW
Per woning
5% succesfee
Ondernemer
€ 500
Exclusief BTW
Per object
5% succesfee
VvE
€ 135
Inclusief BTW
Per woning
Staffelkorting

Bij ons kun je profiteren van scherpe tarieven voor het aanvragen van subsidies. Ook wanneer je een verhuurder bent, bulkopdrachten hebt of een bijzonder object wilt laten subsidiëren, wij bieden een snelle en betrouwbare service. Aarzel niet en vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen en check onze veel gestelde vragen voor meer informatie.