Hypotheken

Voor nu en in de toekomst!

Vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op

HYPOTHEEKADVIES OP MAAT

Welkom op de pagina van hypotheken bij LOKET2050, jouw lokale partner voor financieel advies en verduurzaming. Bij LOKET2050 bieden wij hypotheekadvies op maat aan voor zowel particulieren als ondernemers.

HYPOTHEEKADVIES VOOR PARTICULIEREN

Als particulier wil je graag een hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie. Of je nu je eerste huis koopt of juist gaat verhuizen, bij LOKET2050 ben je aan het juiste adres voor deskundig hypotheekadvies. Wij kijken samen met jou naar jouw wensen en financiële situatie en geven advies over de beste hypotheekvorm en de bijbehorende rente en voorwaarden. Hierbij houden we ook rekening met de mogelijkheden om je woning te verduurzamen, zodat je niet alleen een hypotheek afsluit, maar ook kunt investeren in een duurzame toekomst.


HYPOTHEEKADVIES VOOR ONDERNEMERS

Als ondernemer heb je unieke behoeften en vereisten als het gaat om het financieren van je eigen woning. Bij LOKET2050 begrijpen we dit en bieden we op maat gemaakt hypotheekadvies speciaal voor ondernemers. Samen met jou nemen we de financiële situatie van je bedrijf onder de loep en adviseren we over de meest geschikte hypotheekvorm, rente en voorwaarden. Daarnaast kijken we naar mogelijkheden om je woning of combinatiepand te verduurzamen. Zo zorgen we ervoor dat je niet alleen een hypotheek afsluit, maar ook investeert in een duurzame en toekomstbestendige onderneming.

VERHOGEN VAN JE HYPOTHEEK

Ben je van plan om je woning te verbouwen of te verduurzamen? Bij LOKET2050 kun je terecht voor het verhogen van je bestaande hypotheek. Voor een tarief van slechts €1550,- bieden wij advies en begeleiding bij het verhogen van je hypotheek. Dit stelt je in staat om extra financiële ruimte te creëren voor bijvoorbeeld een verbouwing, het verduurzamen van je woning of andere doeleinden. Investeer in je woning en profiteer van een verhoogde waarde en een comfortabelere leefomgeving.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bij LOKET2050 staat deskundig hypotheekadvies, persoonlijke aandacht en transparantie centraal. We helpen je graag bij het vinden van de beste hypotheek voor jouw situatie. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op ons kantoor in Emmen of bij jou thuis. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op voor meer informatie en ontdek ook onze andere diensten, zoals energieadvies, subsidieadvies en energielabels.


Starter
€ 2.050
Bij aankoop van de 1e woning
Onafhankelijk advies
Toeslag ondernemer € 500
Gratis Energielabel
Doorstromer
€ 2.250
Bij verhuizen en oversluiten
Onafhankelijk advies
Toeslag ondernemer € 500
Gratis Energielabel
Verhogen
€ 1.550
Bestaande hypotheek
Bij huidige geldverstrekker
Toeslag ondernemer € 500
Verduurzamen & Verbouwen
Gratis Energielabel
Verhuur
€ 2.450
Beleggingspand financieren
Voor woning of appartement
Toeslag ondernemer € 500
Gratis Energielabel

Het energiezuiniger maken van je woning kan leiden tot een besparing op je energiekosten, hoewel er wel initiële kosten aan verbonden zijn. Terwijl bepaalde uitgaven snel kunnen worden terugverdiend, duurt dit bij anderen wellicht langer. Gelukkig bestaan er subsidieregelingen die bijdragen aan de dekking van de kosten. Meer informatie hierover vind je op onze subsidie pagina. Heb je nog andere vragen? Raadpleeg dan onze veelgestelde vragen.