Energieadvies

De sleutel tot succes!

Vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op

LOKET2050 als duurzaamheidspartner

Ben jij op zoek naar manieren om te besparen op je energierekening en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan een beter milieu? Bij LOKET2050 ben je aan het juiste adres. Wij bieden verschillende diensten aan om jouw woning of bedrijfspand te verduurzamen en energiezuiniger te maken, waaronder energieadvies.

Energieadvies van LOKET2050

Ons energieadvies geeft je een nauwkeurig beeld van de energieprestatie van jouw woning of pand. Onze deskundige energieadviseurs zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van een energiescan en brengen precies in kaart welke maatregelen je kunt nemen om jouw energieverbruik te verminderen. Zo kunnen wij je adviseren over isolatie, zonnepanelen, warmtepompen en andere energiebesparende maatregelen.

Jouw gids in verduurzamen!


Energiescan op locatie

Voor de energiescan komen wij bij jou thuis of op locatie langs om de energieprestatie van jouw woning of pand in kaart te brengen. Tijdens de opname zal de adviseur een aantal metingen verrichten en een visuele inspectie uitvoeren. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de isolatie van de woning en het soort glas. Ook wordt er gekeken naar de verwarming- en ventilatiesystemen en wordt het energieverbruik van de woning of pand bepaald.

Na de opname zal de energieadviseur de gegevens verwerken en analyseren. Op basis van deze analyse wordt er een rapport opgesteld met een nauwkeurig beeld van de energieprestatie van jouw woning of pand en een overzicht van mogelijke energiebesparende maatregelen.

BESPARINGEN ALS RESULTAAT VAN ENERGIEADVIES 

Ons energieadvies richt zich niet alleen op het verbeteren van de energieprestatie van jouw woning of pand, maar ook op het besparen van kosten. Door het verminderen van het energieverbruik, kun je namelijk flink besparen op jouw energierekening. Bovendien dragen energiebesparende maatregelen bij aan de waarde van jouw woning of pand.

OVERIGE DIENSTEN VAN LOKET2050

Naast energieadvies bieden wij bij LOKET2050 ook andere diensten aan om jouw woning of bedrijfspand te verduurzamen. Zo kun je bij ons terecht voor het laten opstellen van een energielabel, het aanvragen van subsidies en financieringen.

OVERGAAN TOT AKTIE

Wil jij ook besparen op jouw energierekening en bijdragen aan een beter milieu? Neem dan vrijblijvend contact op met LOKET2050 voor meer informatie over onze diensten. Wij staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand.


Duurzaamheidsadvies Woning
€ 315
Tot 100m²
Toeslag per 100m² € 30
Vanaf 200m² maatwerk
Energielabel € 150 extra
Inclusief BTW
Maatwerkadvies Woning
€ 665
Gecertificeerd advies
Tot 100m²
Toeslag per 100m² € 30
Vanaf 200m² maatwerk
Energielabel € 150 extra
Inclusief BTW
Duurzaamheidsadvies Bedrijfspand
€ 595
Tot 100m²
Vanaf 100m² € 695
Vanaf 200m² € 795
Vanaf 300m² op aanvraag
Energielabel € 250 extra
Exclusief BTW
Maatwerkadvies Bedrijfspand
€ 995
Gecertificeerd advies
Tot 100m²
Vanaf 100m² € 1095
Vanaf 200m² € 1195
Vanaf 300m² op aanvraag
Energielabel € 250 extra
Exclusief BTW

Voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), verhuurders en ondernemers zijn er talloze mogelijkheden om energie te besparen en duurzamer te ondernemen. Het aanvragen van een energieadvies is daarbij een belangrijke stap. Gelukkig zijn er subsidies beschikbaar gesteld om deze stap zo laagdrempelig mogelijk te maken. Informeer snel naar de mogelijkheden en check onze veel gestelde vragen voor meer informatie.