Nieuws Verhoog je verkoopkansen met energieadvies van LOKET2050

Vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op

Bij LOKET2050 ervaren we een toenemende populariteit in duurzaam wonen. Recent onderzoek van Funda toont aan dat er 260% vaker wordt gefilterd op energielabels vergeleken met vorig jaar. Energielabel A staat bovenaan, gevolgd door B en C. Wanneer je je huis wilt verkopen, kan investeren in verduurzaming leiden tot een hoger energielabel en betere verkoopkansen.

Om jou als huizenkoper of -verkoper te ondersteunen bij het verduurzamen van je woning, biedt LOKET2050 energieadvies aan. Hiermee krijg je helder inzicht in de mogelijkheden en kosten van energiebesparende maatregelen, wat je helpt bij het nemen van beslissingen op de woningmarkt.

Een energielabel is verplicht voor elke woning die te koop wordt aangeboden. Bij het bepalen van het energielabel kunnen wij ook de verduurzamingsmogelijkheden van de woning onderzoeken. Hiervoor kun je bij ons een extra energieadvies-module aanvragen.

Ons energieadvies verschaft kopers en verkopers inzicht in verduurzamingsmogelijkheden, kosten per maatregel en beschikbare subsidies. Zo krijg je een realistisch beeld van de opties en totale kosten voor het verduurzamen van je woning, waardoor je de verkoopkansen vergroot.

Bij LOKET2050 merken we dat de omslag naar duurzaamheid volop gaande is. Veel mensen willen besparen op energie- en gasrekeningen, maar zijn vaak onbekend met de beschikbare maatregelen. Ons energierapport helpt je inzicht te krijgen in wat je kunt doen en wat de kosten zijn. Daarnaast verhoogt een beter energielabel de woningwaarde, wat resulteert in een hogere verkoopprijs en grotere verkoopkansen.

We werken samen met installatiepartners om je te ondersteunen bij het implementeren van verduurzamingsmaatregelen. We willen aantonen dat zelfs een huis met energielabel F potentieel heeft en dat verduurzaming je woning toekomstbestendig maakt.

Bij LOKET2050 profiteer je van een scherp tarief van slechts €495,- (inclusief btw, woning tot 200m²) voor een combinatie van een energielabel en de energieadvies-module. Het reguliere tarief is €660,-, dus je bespaart maar liefst €165,-. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.


Geplaatst op: 08 mei 2023